Interieur tekeningen

Technical Design Office biedt binnenhuisarchitecten, ontwerpers en constructeurs van allerhande meubilair, keukenbouwers, kortom al diegene die met interieur bezig zijn, de mogelijkheid om hun constructies in 2D of 3D uit te tekenen. Wij verzorgen alle interieur tekeningen met de grootste zorg en hebben oog voor elk detail.

Onze technische en praktische kennis betreffende meubel- en schrijnwerkconstructies is vast en zeker een grote meerwaarde in het opmaken van interieur tekeningen. 

 

Interieur tekeningen:

  • detailtekeningen van dressings, keukens en allerhande kasten
  • productietekeningen van meubels
  • productietekeningen en doorsneden van ramen en deuren
  • montagetekeningen van meubels, kasten, keukens, ...
  • detailtekeningen van trappen en balustraden
  • 3D-visualisaties van volledige interieurs

Klanten

Potteau Labo Eurosun Keukens

Enkele citaten van tevreden klanten.

Technical Design Office betekent voor Petersime het kunnen rekenen op een betrouwbare partner, de welke voldoende flexibiliteit kan bieden om de wensen van onze klanten zo goed mogelijk te helpen realiseren. De kwaliteit van het uitgevoerd technisch tekenwerk is van een hoogstaand niveau, met oog voor detail. (Kurt Haeck - Project & Service Manager - Petersime nv)
Dit tekenbureau kan een bouwplan goed uitwerken en heeft voldoende technisch inzicht in de bouwsector. Tevens zijn zij bereid tot dialoog om de wensen te kunnen verwerken in hun goed uitgewerkte en overzichtelijk getekende plannen. (Architect Coolens Luc)
Voor de verbouwing van onze boerderij, stootten we op het tijdsgebrek van onze architect om plannen voor de bouwaanvraag op korte termijn uit te tekenen. Bij de zoektocht naar een bouwkundig tekenaar, hebben we TD-Office gevonden. Na uitwisseling van ideeën, werden volwaardige bouwplannen op heel korte termijn afgeleverd! Wij waren dan ook zeer tevreden over de service, waarbij ook het prijskaartje heel goed meeviel! (Els De Baere particulier).

Wenst u ook een tevreden klant te worden, neem dan snel contact met ons op.