Bouwkundige tekeningen

Op bouwkundig vlak kan ons tekenbureau een meerwaarde zijn voor architecten, studieburelen, bouwpromotoren, bouwaannemers en particulieren.

Voor het opmaken van bouwkundige tekeningen wordt gebruik gemaakt van AutoCAD en Autodesk Building Design Suite met oa. Revit. Tekenen in Revit is onmiddellijk tekenen in een 3D-omgeving. Men tekent als het ware een zeer gedetailleerd 3D-model van bvb een gebouw waarbij alle gebruikte materialen in een database zijn omschreven. Men spreekt hier over Building Information Modeling of kortweg BIM. 

Voor particulieren die bouwkundige tekeningen of een eenvoudig dossier (bouwaanvraag) nodig hebben voor het bouwen van een bijgebouw, garage, carport, tuinhuis of stalling, maakt ons tekenbureel dit volledig voor hen klaar.

Voor meer informatie over bouwkundige tekeningen aarzel niet ons te contacteren.

Bouwkundige tekeningen

  • grondplannen en doorsneden
  • detailtekeningen bouwknooppunten
  • bematen van plannen
  • as-builtplannen
  • plannen van technieken (riolering, sanitair, HVAC, ...)
  • opmaken eenvoudig bouwdossier 
  • 3D-visualisaties        

Klanten

Enkele citaten van tevreden klanten.

Technical Design Office betekent voor Petersime het kunnen rekenen op een betrouwbare partner, de welke voldoende flexibiliteit kan bieden om de wensen van onze klanten zo goed mogelijk te helpen realiseren. De kwaliteit van het uitgevoerd technisch tekenwerk is van een hoogstaand niveau, met oog voor detail. (Kurt Haeck - Project & Service Manager - Petersime nv)
Dit tekenbureau kan een bouwplan goed uitwerken en heeft voldoende technisch inzicht in de bouwsector. Tevens zijn zij bereid tot dialoog om de wensen te kunnen verwerken in hun goed uitgewerkte en overzichtelijk getekende plannen. (Architect Coolens Luc)
Voor de verbouwing van onze boerderij, stootten we op het tijdsgebrek van onze architect om plannen voor de bouwaanvraag op korte termijn uit te tekenen. Bij de zoektocht naar een bouwkundig tekenaar, hebben we TD-Office gevonden. Na uitwisseling van ideeën, werden volwaardige bouwplannen op heel korte termijn afgeleverd! Wij waren dan ook zeer tevreden over de service, waarbij ook het prijskaartje heel goed meeviel! (Els De Baere particulier).

Wenst u ook een tevreden klant te worden, neem dan snel contact met ons op.