Diverse tekeningen

Heeft u een opdracht voor ons technisch tekenbureau en vindt u deze niet terug onder technische tekeningen, bouwkundige tekeningen of interieur tekeningen, neem dan snel contact met ons op. Wij verzorgen naast onze 3 grote peilers ook tekeningen voor diverse toepassingen. 

 

Diverse tekeningen

  • tuinplannen
  • tekeningen van zwem- en siervijvers
  • tekeningen van carports
  • tekeningen van onderdelen in de medische sector
  • tekeningen van industriële onderdelen
  • ...

Klanten

Enkele citaten van tevreden klanten.

Technical Design Office betekent voor Petersime het kunnen rekenen op een betrouwbare partner, de welke voldoende flexibiliteit kan bieden om de wensen van onze klanten zo goed mogelijk te helpen realiseren. De kwaliteit van het uitgevoerd technisch tekenwerk is van een hoogstaand niveau, met oog voor detail. (Kurt Haeck - Project & Service Manager - Petersime nv)
Dit tekenbureau kan een bouwplan goed uitwerken en heeft voldoende technisch inzicht in de bouwsector. Tevens zijn zij bereid tot dialoog om de wensen te kunnen verwerken in hun goed uitgewerkte en overzichtelijk getekende plannen. (Architect Coolens Luc)
Voor de verbouwing van onze boerderij, stootten we op het tijdsgebrek van onze architect om plannen voor de bouwaanvraag op korte termijn uit te tekenen. Bij de zoektocht naar een bouwkundig tekenaar, hebben we TD-Office gevonden. Na uitwisseling van ideeën, werden volwaardige bouwplannen op heel korte termijn afgeleverd! Wij waren dan ook zeer tevreden over de service, waarbij ook het prijskaartje heel goed meeviel! (Els De Baere particulier).

Wenst u ook een tevreden klant te worden, neem dan snel contact met ons op.