Ventilatieproject in 3D getekend met Revit

Ventilatieplannen nieuwe loods en kantoorgebouw voor DHL.

In opdracht van Air Trade Industries te Gent, heb ik ventilatieplannen getekend voor een nieuwe loods met kantoorgebouw voor DHL te Zaventem.

Alle technieken dienden boven de valse plafonds te lopen. Om er voor te zorgen dat de ene techniek de andere niet zou hinderen was het nodig om alle technieken in 3D te tekenen.

Hiervoor heb ik gebruik gemaakt van Revit 2017. Dit heeft als voordeel dat men op een snelle manier hindernissen kan weergeven en onmiddellijk een oplossing kan tekenen. Zo komen ze op de werf niet meer voor onaangename verrassingen te staan.Tevens kan er met Revit de nodige materiaallijsten gegenereerd worden.  

CEO Christophe Delaere van Air Trade Industries.

Voor een industrieel ventilatieproject was het noodzakelijk alle tekenwerk in 3D te realiseren teneinde de verschillende technieken optimaal te kunnen coördineren. Vanaf de eerste dag engageerde Kris, zaakvoerder van Technical Design Office zich ten volle en bracht op een zelfstandige manier een tekenwerk van hoogstaand niveau. Door zijn ervaring en technisch inzicht kon hij ons ook bijsturen en hierdoor het project optimaliseren. Wij twijfelen er niet aan om terug bij Kris aan te kloppen voor nieuwe industriële projecten met 3D tekenwerk.

 title=