Het belang van degelijke technische tekeningen.

Heel wat zaken zijn vooraleer ze zijn geproduceerd eerst op papier gezet. Er werden ruwe schetsen van gemaakt, detailtekeningen of uitgebreide technische tekeningen.

Een technische tekening is van groot belang in de eerste fase van een productieproces. Hieruit zal alle nodige informatie gehaald worden zoals afmetingen, details van constructie, aandachtpunten, enz. Anders gezegd, op een technische tekening moet alle informatie staan om hetgeen getekend staat te kunnen produceren, te kunnen bouwen of te kunnen samenstellen.

Hieronder volgen enkele reacties van klanten.

  • "Het geven van correcte plaatsingsdetails d.m.v. technische tekeningen aan schrijnwerkers en plaatsers van houtconstructies maakt deel uit van onze service. Het is van groot belang dat onze producten op een vakkundige manier geplaatst worden. De tekeningen die door Technical Design Office opgemaakt werden zijn bevattelijk en zeer duidelijk voor onze klanten. Daarbovenop kunnen we steeds rekenen op een snelle service wat op vandaag uiterst belangrijk is."
    Stephan Rogge - Outdoor Wood Concepts® - Avelgem

  • “Ik ben zeer tevreden over de snelle reactie en het resultaat van de technische tekeningen en 3D-tekeningen die ik gevraagd heb. De technische tekeningen bevatten alle nodige informatie om aan de slag te gaan in onze atelier. Doorheen de jaren dat mijn bedrijf bestaat heb ik heel wat ervaring met architecten en tekenaars. Je merkt bij Technical Design Office duidelijk dat er ervaring is wat meubelproductie en montage betreft, dit straalt zich uit in de manier van tekenen en de wijze waarop onze ideeën worden uitgewerkt.“
    Mike Savat - Mike Interieur - Lochristi

Technical Design Office kan ook uw partner zijn in het opmaken van technische tekeningen. Aarzel niet ons te contacteren voor vrijblijvende informatie.

Zaakvoerder,

Kris Van der Biest