Voordelen van werken met ons technisch tekenbureau.

Heeft u tijdelijk te veel werk voor uw eigen personeel en heeft u niet de mogelijkheid om extra vast personeel in dienst te nemen? Dan biedt Technical Design Office u de perfecte oplossing ... een samenwerking met ons technisch tekenbureau.

Opdrachten uitbesteden aan Technical Design Office betekent voor u meerdere voordelen ten opzichte van werken met vast personeel.

U betaalt geen werknemerskosten

Vakantiegeld, RSZ, eindejaarspremie, ... diverse onkosten die u als werkgever dient te betalen aan vast personeel. Al deze kosten vervallen indien u samenwerkt met ons technisch tekenbureau.

U hoeft geen extra CAD-software aan te kopen

Technical Design Office beschikt over officiële licenties van volgende CAD-software: AutoCAD 2020, Revit 2020, SchetsUp Pro 8. U hoeft dus geen CAD-sotfware aan te kopen.

U reduceert personeeladministratie

Werken met ons technisch tekenbureau betekent voor u veel minder personeeladministratie. De enige administratie die u heeft is het betalen van de factuur.

U betaalt enkel de gepresteerde uren

Wanneer u tijdelijk geen gebruik maakt van onze dienstverlening, dan hoeft u ook niets te betalen. U betaalt dus enkel de gepresteerde uren. Er zijn dus geen opzegtermijnen op opzegvergoeding te betalen.

Kiezen voor ons technisch tekenbureau = kiezen voor tal van voordelen.

Zaakvoerder,

Kris Van der Biest