Technical Design Office

 title=

Technical Design Office is een technisch tekenbureau dat ondersteuning biedt aan producenten en ontwerpers van bouw-, hout- en metaalconstructies. U kunt bij ons terecht voor 2D en 3D technische tekeningen, bouwkundige tekeningen, interieur tekeningen en diverse tekeningen.
Ook particulieren kunnen bij ons terecht voor diverse tekenopdrachten, ontwerpen of het opmaken van een eenvoudig dossier (bouwaanvraag) nodig voor het bouwen van een bijgebouw, garage, carport, tuinhuis of stalling. Als technisch tekenbureau hebben wij niet alleen de kennis van het software-tekenpakket maar zijn wij technisch zeer goed onderlegd zodat wij ook op dit vlak een meerwaarde zijn voor onze klanten.

 

Elke opdracht wordt met de grootste zorg en zin voor detail afgewerkt. Hiervoor maken wij gebruik van AutoCAD 2020, Revit 2020 en SketchUp PRO 8.

 

 !!!! NIEUWE SERVICE: 3D-PRINTEN !!!!

 title=

Laat uw ontwerp in een tastbaar 3D-model printen. Maximale afmetingen 223 x 223 x 305mm. 

 

Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie.

Zaakvoerder,

Kris Van der Biest

 

U bent op zoek naar een technisch tekenbureau omdat U ...

... voor verbouwing van een woning bouwtekeningen wenst van de bestaande toestand. Ons technisch tekenbureau kan het gebouw opmeten en nieuwe plannen tekenen.

... als particulier bouwtekeningen nodig heeft voor het bouwen van een bijgebouw, garage, carport of stalling. Wij kunnen dit vakkundig voor u klaar maken.

... niet de tijd of een CAD-programma heeft om uw producten uit te tekenen. Neem dan snel contact met ons technisch tekenbureau.

... op zoek bent naar een tekenaar met kennis van HVAC-technieken. Technical Design Office biedt u meer dan 13 jaar ervaring aan op dit gebied.

... op zoek bent naar een technisch tekenbureau dat uw ontwerp of 2D-tekening kan omzetten naar 3D. Aarzel dan niet ons te contacteren.

... als producent oude papieren tekeningen bezit en die graag wil digitaliseren. TD-office kan deze tekeningen omzetten naar digitale bestanden en eventueel aanpassen.

Technical Design Office ... gegroeid uit passie voor technisch tekenen.