Technical Design Office

 title=

Technical Design Office is een technisch tekenbureau dat ondersteuning biedt aan producenten en ontwerpers van bouw-, hout- en metaalconstructies. U kunt bij mij terecht voor 2D en 3D technische tekeningen, bouwkundige tekeningen, interieur tekeningen en diverse tekeningen.
Ook particulieren kunnen bij mij terecht voor diverse tekenopdrachten, ontwerpen of het opmaken van een eenvoudig dossier (bouwaanvraag) nodig voor het bouwen van een bijgebouw, garage, carport, tuinhuis of stalling. Als technisch tekennaar heb ik niet alleen de kennis van het software-tekenpakket maar ben ik technisch zeer goed onderlegd zodat ik ook op dit vlak een meerwaarde ben voor mijn klanten.

 

Elke opdracht wordt met de grootste zorg en zin voor detail afgewerkt. Hiervoor maak ik gebruik van AutoCAD 2022, Revit 2022 en SketchUp.


Aarzel niet mij te contacteren voor meer informatie.

Zaakvoerder,

Kris Van der Biest

 

U bent op zoek naar een technisch tekenbureau omdat U ...

... voor verbouwing van een woning bouwtekeningen wenst van de bestaande toestand. Ons technisch tekenbureau kan het gebouw opmeten en nieuwe plannen tekenen.

... als particulier bouwtekeningen nodig heeft voor het bouwen van een bijgebouw, garage, carport of stalling. Wij kunnen dit vakkundig voor u klaar maken.

... niet de tijd of een CAD-programma heeft om uw producten uit te tekenen. Neem dan snel contact met ons technisch tekenbureau.

... op zoek bent naar een tekenaar met kennis van HVAC-technieken. Technical Design Office biedt u meer dan 13 jaar ervaring aan op dit gebied.

... op zoek bent naar een technisch tekenbureau dat uw ontwerp of 2D-tekening kan omzetten naar 3D. Aarzel dan niet ons te contacteren.

... als producent oude papieren tekeningen bezit en die graag wil digitaliseren. TD-office kan deze tekeningen omzetten naar digitale bestanden en eventueel aanpassen.

Technical Design Office ... gegroeid uit passie voor technisch tekenen.