Technische tekeningen

Ons technisch tekenbureau biedt dienstverlening aan elke ontwerper en producent van bouw-, hout- en metaalconstructies. Alle technische tekeningen worden met de nodige precisie en zorg voor elk detail uitgevoerd.

Studieburelen of installateurs die met HVAC-technieken bezig zijn kunnen voor het uittekenen van luchtkanalen een beroep doen op ons technisch tekenbureau. Met meer dan 15 jaar ervaring op dit gebied kunnen wij voor hen van groot belang zijn. Indien nodig kunnen de technische tekeningen voorzien zijn van een complete stuklijst.  


Technische tekeningen

  • ontwerptekeningen
  • detailtekeningen
  • productietekeningen
  • constructietekeningen
  • installatietekeningen
  • illustrerende montagetekeningen
  • 3D-tekeningen

Klanten

Potteau Labo ATI Eurosun Keukens Fire! Doors & Projects

Enkele citaten van tevreden klanten.

Technical Design Office betekent voor Petersime het kunnen rekenen op een betrouwbare partner, de welke voldoende flexibiliteit kan bieden om de wensen van onze klanten zo goed mogelijk te helpen realiseren. De kwaliteit van het uitgevoerd technisch tekenwerk is van een hoogstaand niveau, met oog voor detail. (Kurt Haeck - Project & Service Manager - Petersime nv)
Dit tekenbureau kan een bouwplan goed uitwerken en heeft voldoende technisch inzicht in de bouwsector. Tevens zijn zij bereid tot dialoog om de wensen te kunnen verwerken in hun goed uitgewerkte en overzichtelijk getekende plannen. (Architect Coolens Luc)
Voor de verbouwing van onze boerderij, stootten we op het tijdsgebrek van onze architect om plannen voor de bouwaanvraag op korte termijn uit te tekenen. Bij de zoektocht naar een bouwkundig tekenaar, hebben we TD-Office gevonden. Na uitwisseling van ideeën, werden volwaardige bouwplannen op heel korte termijn afgeleverd! Wij waren dan ook zeer tevreden over de service, waarbij ook het prijskaartje heel goed meeviel! (Els De Baere particulier).

Wenst u ook een tevreden klant te worden, neem dan snel contact met ons op.